PÚ: Křovice - Kuks 3:5 (2:3)

03.03.2024 15:34

Góly: 3x Hrneček. Lustig, Fanta

Bez karet.

Rozhodčí: LAIK

Diváci: 20

Sestava Kuksu: Pospíšil - Žaluda, Roman, Munzar - Pojezdný, Zlámal, Lustig, Hanek - Fišer, Fanta, Hrneček

Střídali: Baláž, Cibulka, Fusek, Malý

 

PŘÁTELSKÉ UTKÁNÍ S KŘOVICEMI VYZNĚLO LÉPE PRO KUKS! HATTRICKEM SE BLÝSKL HRNEC!

Po měsíci a půl trénování na umělé trávě ve Dvoře Králové a nabírání kondičky v podobě individuálních výběhů jsme sehráli přátelské utkání. Po letech jsme se opět utkali s týmem Křovic, hrajícím III. třídu Rychnovska, a jednalo se už o čtvrté měření sil s tímto celkem.

Do utkání jsme vstoupili celkem aktivně, ale první branku vstřelil po naší ztrátě a přečíslení dvou na jednoho, soupeř - 1:0. O vyrovnání se chvíli na to postaral tvrdou střelou Lusťa - 1:1. Křovice se dostali opět do vedení po zahrání rohového kopu. Míč prošel malým vápnem a dostal se až k volnému hráči, pro kterého už nebyl problém balón uklidit do sítě - 2:1. Soupeři opět vedení nevydrželo dlouho, po pasu za obranu se k míči dostal Hrnec a se štěstím vyrovnal - 2:2. Ten samý hráč se do přestávky prosadil ještě jednou, když napřáhl z velké dálky a míč skončil v bráně 2:3.

Ve druhé půli jsme byli ještě aktivnější než v té první, dařilo se nám držet míč, dostávali jsme se do spousty šancí, ale celou řadu z nich jsme bohužel neproměnili. Na rozdíl dvou gólů jsme odskočili po hrubé chybě soupeře a přesném zásahu Fantiče - 2:4. Hostům se sice ještě podařilo po ojedinělé akci krásně snížit, ale poslední slovo měl Hrnec, který si po převzetí míče udělal ze soupeřovy obrany slalom, poté umístil svou střelu přesně k tyči a zaznamenal hattrick - 3:5.

Tímto výsledkem utkání nakonec skončilo. V přípravě sehrajeme ještě jeden zápas, naším soupeřem bude tým Rasošek z Náchodska a za tři týdny už nás čeká první jarní mistrák s Radvanicemi.

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421