Rozlučka 2.7.2011

04.07.2011 10:25

 2. července byl na Kuksu velký svátek. Již od osmi hodin probíhal na hřišti turnaj v malé kopané, kterého se zúčastnili tři kuksovské celky. Nejlepé dopadli KAMENI, kteří skončili na krásném 4. místě. Další dva týmy: Zálabí (dorost), a Kukské béčko se objevili těsně pod finálovou skupinou. Kolem desáté hodiny ranní přinesl Charlie s Wohym pekáče plné řízků a rozlučka mohla začít. Týmy se v kabině střídali, posedávali tam když neměli zrovna svůj zápas a popíjeli pívečko. 

  Kolem šesté hodiny bylo vyhlášení nejlepších hráčů:

Charlie a pan Beran všem poděkovali za dobrou práci v uplynulé sezóně a za to, že reprezentujeme Kuks jako takový. A vyhlašování mohlo začít.

Nejlepším hráčem dorostu: Jan Prokůpek

Nejlepším hráčem A-týmu: Michal Majoroš

Nejlepšími hráči B-týmu: Jan Kašpar, Zdeněk Jarůšek

 

Nejlepším střelcem Kuksu se stal David Coufal, který se trefil celkem padesátkrát.

Cenu nejlepšího brankáře na konci sezóny obdržel Michal Staněk.

Speciální cenu dostal i Zdenda Felgr, který při malé kopané v jednom zápase vstřelil 4 branky.

  

  Po vyhlášení výsledků se všichni přesunuli do kulturního sálu v Kuksu. Tam se nás schází kolem dvaceti lidí, probíráme cestu sezonou, jiní se posilňují alkoholem, další přišli utužovat své vztahy, no prostě večer, jak to má vypadat. Celý večer se nakonec vydařil a já bych chtěl ještě jednou všem poděkovat za odvedenou práci v sezóně 2010/2011 a doufejme, že ta další už bude pro muže postupová.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421