Semifinále poháru FAČR: Kuks - Trutnov "B" 2:4 (2:4)

05.09.2012 20:04

Góly: Prokůpek, Coufal

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 50

Rozhodčí: Mahrla

Sestava: Kopecký - Roman, Staněk, Odvárka (Materna), Picha (Pospíšil) - Majoroš, Prokůpek, Vohnout, Gorol - Coufal (Felgr), Pišl

 

Kuksovská cesta je u konce!

   Jiksra Kuks dnes hostil papírově silnější klub a tím byla rezerva Trutnova. Poprvé tuto sezónu se již představili Gorol a Benček. Jiří Mikeš se kvůli zranění kolene objevil pouze jako divák.

   Do zápasu vstupujeme s příliš velkým respektem, ale sem tam si vypracováváme šanci, která je zakončena. Publikum se odvděčuje potleskem. Na druhé straně se ovšem po pravé straně dvakrát prohnalo tornádo trutnovských hráčů a Kuks brzy prohrával o dvě branky. Tým to, ale nepoložilo a nechtěl dát soupeři nic zadarmo, velkou šanci měl Prokůpek, ale bohužel netrefil odkrytou bránu. A tak se opět tahal míč z domácí branky, když hosté tentokrát prošli středem hřiště, nikým neatakováni a nebyl problém trefit po zemi k tyči - 0:3. Trenér Kuksu sundal Pichu a nasadil Pospíšila, který svou úlohu zdárně plnil. Ovšem ještě jeden míč za do té doby bezmocným Kopeckým skončil, když se hosté po centru a hlavě trefili přesně k tyči - 0:4. Výsledek krutý, ovšem hra vyrovnaná. Kuks nevzdával a dal do toho opravdu vše a dokonce se dočkal branky, kterou střílí Prokůpek - 1:4. Akce téměř jako přes kopírák a Coufal snižuje na rozdíl dvou branek - 2:4. Před koncem poločasu měl ještě stoprocentní šanci Coufal, ale míč od břevna spadl prý na brankovou čáru a odrazil se ven. 

   Druhý poločas jsme chtěli hostům vnutit naši hru a to se dařilo téměř pětadvacet minut, konec zápasu patřil zase Trutnovu. Šance byly na obou stranách, domácí skvěle podržel několikrát Kopecký, na druhé straně zachytal hostující brankář. Ovšem branka už nepadla a pro Kuks se brána do finále zavřela.

   Gratulujeme soupeři k postupu do finále a děkujeme fanouškům, že dorazili dnes do Kuksu a povzbuzovali nás!

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421