Shrnutí podzimu a přání do NOVÉHO ROKU 2024

08.12.2023 09:19

Výsledky

Po podzimní části přezimují naši fotbalisté na 8. místě. Hráči Kuksu nasbírali celkem 20 bodů za 5 vítězství a stejný počet remíz. Čtyřikrát odcházeli ze hřiště poraženi a pokaždé to bylo paradoxně doma. Venku jsme na podzim nenašli přemožitele, což nás v tabulce řadí mezi nejlepší týmy na hřištích soupeřů. Jako jediný tým jsme dokázali obrat a dokonce porazit suverénního lídra z Lánova, který si troufáme říct už nyní - míří za postupem.
V 1. kole poháru narazili černobílí borci na nedaleký Mostek, se kterým hráli smírně 3:3, po penaltách se však radoval Mostek a postoupil dál.

Návštěvnost

Na naše zápasy chodilo na podzim v průměru okolo 52 fanoušků. Patří se poděkovat všem, kteří nás chodí podporovat a přispěli, naší pokladní Terce, drobné do kelímku. My se budeme na oplátku snažit podávat ještě lepší výkony než doposud a věříme, že návštěvy ještě porostou. Venku to bylo obdobné, průměrně dorazilo okolo 53 diváků. Před největší diváckou návštěvou se hrálo hned v 1. kole v Dolní Kalné, kam dorazila necelá stovka.

Stabilizace kádru a cíle

Po minulé sezóně, kdy nebyly naše počty na zápasy nikterak velké, povětšinou nás jelo 11-12 hráčů, jsme se zaměřili na stabilizaci kádru. Tento záměr se nám povedl, kádr se nám podařilo stabilizovat, účast na zápasech zpočátku i trénincích byla na tým ze 3. třídy nadstandartní. Troufneme si říct, že krom stabilizace jsme tým vhodně doplnili a také posílili.
Cíl výboru klubu byl pro letošní sezónu držet se v horní polovině tabulky, tak snad se klukům jaro povede a cíle se naplní.

Zázemí

Už na začátku roku se začalo s pracemi, které pokračovali i přes podzim. Kabiny prošly kompletní rekonstrukcí elektřiny, přibyly podhledové stropy ze sádrokartonů a proběhlo také vymalování kabin. Už loni začala realizace oplocení, ve které jsme pokračovali i na podzim. V tuto chvíli máme kompletně oplocené 3/4 areálu. Věříme, že oplocení zamezí vjezdu aut na hrací plochu, pejskařům a návštěvníkům benziny dělat nepořádek v areálu. Obci Kuks chceme poděkovat za finanční podporu.
Na jaro máme v plánu dokončit oplocení a udělat nové střídačky, které nahradí stávající, jenž už neplní dostatečně svou funkci a jsou spíše nebezpečné.

Pořádané akce

Letos jsme stejně jako v letech předešlých opět pořádali na hřišti v Kuksu DRAKIÁDU. Akce se vydařila, dorazil rekordní počet dětí a také vítr, který jsme si všichni přáli. Děti tak mohly pouštět draky, využít skákacího hradu a na závěr přiletělo letadlo, které rozhazovalo bonbóny.
Finančním příspěvkem jsme podpořili akci DEN DĚTÍ. V dubnu jsme vypomohli s organizací ČARODĚJNIC Sokolu Kuks, se kterým máme dobré vztahy. Jednou pomůžeme my jim, podruhé zase oni nám. Díky, Sokolíci!

Závěr

Na samý závěr chceme všem popřát hlavně hodně zdraví a jen to nejlepší do Nového Roku 2024. Uvidíme se na jaře! Děkujeme za podporu!

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421