Kuks - Podhůří "B" 5:1 (3:1)

08.04.2012 20:17

Góly: 2x Coufal, Prokůpek, Roman, Vohnout T.

ŽK: Gorol, Coufal, Všetečka

ČK:

Rozhodčí: Čapek, Mlynář, Bartoň

Diváci: 20

Sestava: Vaníček - Roman, Staněk, Petera D., Komárek - Kopecký (Pospíšil), Majoroš, Benček (Všetečka, Felgr), Gorol - Prokůpek, Coufal (Vohnout T.)

 

   První jarní zápas je tu!!! Kuks přivítal rezervu Podhůří. Na zápase se nás schází super počet, ale opět se musel tým obejít bez zraněného Pišla. Do zápasu nastupujeme v tradičním rozestavení 4 - 4 - 2.

  První poločas začínáme proti větru, hra je nepřesná na obou stranách. Nedá se tomu říkat fotbal, ale spíše zaháněná, vidíme spousty zkažených přihrávek a centrů. Ovšem padaly také branky. První překvapivě vsítili hosté. Z nenápadné akce, které pomohla kuksovská obrana se hosté ujímají vedení - 0:1. Ovšem po rozehrání jde pas od Prokůpka na Gorola, ten centruje na Romana, z jeho střely se míč dostává do chumlu, z něhož se míč dostává k Coufalovi - 1:1. Další velká šance domácích po spolupráci Kopeckého a Coufala, první jmenovaný trefuje břevno. Kuks se přeci jen do poločasu dočkává, to když Prokůpek svůj technický lob dotlačil očima do branky - 2:1. Nesmíme zapomenout, že hosté se nesmyslně oslabili a dohrávali zápas v deseti.

  Druhý poločas s jedním mužem navíc v poli přebíráme tempo hry, míč držíme na svých kopačkách a rodí se několik šancí. Na dvoubrankový rozdíl zvyšuje opět Coufal, který se po zahrávaném rohu Romana a prodloužení Majoroše dostal do zakončení - 3:1. Další branku vsítil Roman z přímého kopu přesně k levé tyči soupeřovi branky - 4:1. Prvního gólu za kuksovské barvy se dočkal i Tomáš Vohnout, i když k jeho gólu mu významně pomohl Felgr, který si pohrál s brankářem a obránci hostí - 5:1. Za zmínku stojí ještě spousty šancí: střela Gorola, Majoroše, Romana a Kopeckého a dalších ovšem v síti neskončili, a tak zůstalo pouze u pětibrankového výprasku.

  Příští týden zabereme proti Úpici "B" !!!

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421